Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Író- és számítógépasztal változatok

Akár munkára, akár tanulásra használjuk, egy jó íróasztal elengedhetetlen bútor otthonunkban – legyen a legjobb, bármilyen stílusban is választjuk!

Szoktunk dolgozni otthon is? Szükségünk lenne a csemete szobájába egy megfelelő tanulóasztalra? Számítógépasztal vagy íróasztal – ma már szinte egyremegy.

A legtöbb esetben mindegyik modell kétfunkciós, különösen, ha asztali gép helyett laptopot használunk.

De természetesen választhatunk külön billentyűzettartóval felszerelt modellt is, amely még a legklasszikusabb asztalban is megtalálható – ha pedig nem kell, hát eltávolítjuk.

Egy íróasztal számos helyiségben megállja a helyét: a dolgozószoba és a gyerekszoba nélkülözhetetlen darabja, ugyanakkor dolgozósarok a nappaliban is kialakítható – ilyenkor különösen körültekintően érdemes modellt választani, hogy passzoljon a szoba hangulatába!

Ez a kisbútor aztán valóban bármilyen lehet, a kis asztallapos, egy fiókos minimális felszerelésűtől kezdve a sok fiókkal és ajtókkal is ellátott, masszív, méretes modellig.

Gyerekszobába egy egyszerű megjelenésű, de mutatós darab a legideálisabb – kiváló választás lehet a juhar alapszínű, de vidám, narancs, zöld, kék vagy világossárga-fehér frontrészekkel készült számítógépasztal!

Az egyszerű külsejű, szép fa színárnyalatokban kapható bútorlapos íróasztalok közül akár kifejezetten sarokba illeszthetőt is találunk.

Gyerekeknek tökéletesek az élénk színekben készült, felnyitható tetejű asztalok, melyeknek dőlésszöge is változtatható.

Válasszunk hozzájuk színes, fiókos konténert!

A modern, szögletes vonalvezetésű, alumínium fogantyús modellek jól illenek dolgozószobába, de irodai asztalként is kiválóak. Elegáns, egzotikus megjelenésűt vagy több színből kombináltat is választhatunk.

Megtalálja a neki való modellt az is, aki könnyed, laminált MDF és porfestett acél párosítású, csak számítógép tárolására alkalmas asztalt szeretne, vagy csupán egy laptop asztalka a vágya.

Ha klasszikus íróasztalt, számítógépasztalt szeretnénk, ugyancsak van miből válogatni – az igazán elegáns dolgozósarokért, nosztalgikus berendezésű szobába…Kapcsolódó cikkek

Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

A gyermek praktikus fekhelye
Konyha

Konyha

Az vagy, amit ahol eszel.. avagy mi történik a konyhában?
Design stílusú kanapék

Design stílusú kanapék

Micsoda dizájn…!
Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszobát elemekből – máris kész a harmónia!
Hab matrac választék

Hab matrac választék

Habozni lehet, de ne ezzel a matraccal!