Fejléc scriptblokk

Ágyráccsal kényelmet!

Ágyat vásárolhatunk teljes felszereléssel is, de sok esetben csak ágykeretet veszünk, amelyhez matracot és ágyrácsot is nekünk kell beszerezni. A kérdés az, hogy milyet? Melyik a nekünk való ágyrács?

Tökéletes nyugalom, pihentető hálószoba a cél? Sok múlik az ágyrácson és a matracon. Ha ágykeretet vásároltunk, amelybe nekünk kell megtalálni a megfelelő ágybetétet és ágyrácsot, érdemes tudnunk, milyen lehetőségeink vannak.

Rugós ágyrácsok latex, hideghab és habszivacs matracok esetén ideálisak, míg a bonellrugós és a zsákrugós változatoknak nem rugózó, stabil feltámasztás kell.

Ha tehát a matrac megvan, ez már jó kiindulási pont! Egyszerű vagy speciálisabb ágyrácsot szeretnénk? Az alap a keret nélküli vagy a tartókeretes, léces ágyrács.

Keresztléces, fix és állítható keménységű ágyráccsal vagy a farugós ágyrács többféle változatával is jól járunk, de ha valami komolyabb kell, ne érjük be az állítható keménységgel.

Az emelhető ágyrács számos változata áll rendelkezésünkre a minél fokozottabb kényelemért.

Birtokba vehetjük csak emelhető fejvéggel, de emelhető fej-, lábvéggel és akár derékrésszel is. Ha oldalra nyitható ágyrácsra van szükség, az is megoldható!

A számos választási lehetőség lehetővé teszi, hogy ne csak egészséges alátámasztásban részesüljünk, hanem akár az ágyban is reggelizhessünk – de minimum kényelmesebben olvashassunk fekhelyünkön! -, és minden pozícióban kényelmesen feküdjünk.

Farugós ágyrácsot is találunk emelhető változatban – keretük tömör bükkfa, a rétegelt farugókat műanyag-kaucsuk fülek rögzítik. A fej- és lábrész emelése gázrugós megoldással vagy motorosan is működik, modelltől függően. A motorosan emelhető ágyrácsok keresztlécei külön-külön is erősíthetőek, luxus megjelenésüket pedig kiválóan fokozza az ezüst fóliás bevonat.

Csak rajtunk múlik a választás – tökéletes ágyráccsal a kényelem garantált!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Gyerekkanapé változatok

Gyerekkanapé változatok

Egy kis plusz kényelem a gyerekszobában!
Álló lámpa kínálat

Álló lámpa kínálat

Hogy ne csak az erős fény legyen szép!
Szőnyeg

Szőnyeg

Hogyan is készül?
Design stílusú kanapék

Design stílusú kanapék

Micsoda dizájn…!
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Tudnivalók a textilbőrről