Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ágyráccsal kényelmet!

Ágyat vásárolhatunk teljes felszereléssel is, de sok esetben csak ágykeretet veszünk, amelyhez matracot és ágyrácsot is nekünk kell beszerezni. A kérdés az, hogy milyet? Melyik a nekünk való ágyrács?

Tökéletes nyugalom, pihentető hálószoba a cél? Sok múlik az ágyrácson és a matracon. Ha ágykeretet vásároltunk, amelybe nekünk kell megtalálni a megfelelő ágybetétet és ágyrácsot, érdemes tudnunk, milyen lehetőségeink vannak.

Rugós ágyrácsok latex, hideghab és habszivacs matracok esetén ideálisak, míg a bonellrugós és a zsákrugós változatoknak nem rugózó, stabil feltámasztás kell.

Ha tehát a matrac megvan, ez már jó kiindulási pont! Egyszerű vagy speciálisabb ágyrácsot szeretnénk? Az alap a keret nélküli vagy a tartókeretes, léces ágyrács.

Keresztléces, fix és állítható keménységű ágyráccsal vagy a farugós ágyrács többféle változatával is jól járunk, de ha valami komolyabb kell, ne érjük be az állítható keménységgel.

Az emelhető ágyrács számos változata áll rendelkezésünkre a minél fokozottabb kényelemért.

Birtokba vehetjük csak emelhető fejvéggel, de emelhető fej-, lábvéggel és akár derékrésszel is. Ha oldalra nyitható ágyrácsra van szükség, az is megoldható!

A számos választási lehetőség lehetővé teszi, hogy ne csak egészséges alátámasztásban részesüljünk, hanem akár az ágyban is reggelizhessünk – de minimum kényelmesebben olvashassunk fekhelyünkön! -, és minden pozícióban kényelmesen feküdjünk.

Farugós ágyrácsot is találunk emelhető változatban – keretük tömör bükkfa, a rétegelt farugókat műanyag-kaucsuk fülek rögzítik. A fej- és lábrész emelése gázrugós megoldással vagy motorosan is működik, modelltől függően. A motorosan emelhető ágyrácsok keresztlécei külön-külön is erősíthetőek, luxus megjelenésüket pedig kiválóan fokozza az ezüst fóliás bevonat.

Csak rajtunk múlik a választás – tökéletes ágyráccsal a kényelem garantált!Kapcsolódó cikkek

Fenyőből előszobabútort!

Fenyőből előszobabútort!

Kis dolgokat is fenyőből!
Gardróbszekrény választék

Gardróbszekrény választék

Ebbe aztán lehet pakolni!
Étkezőasztal kínálat

Étkezőasztal kínálat

A konyha főszereplője: az étkezőasztal
Ülőgarnitúra - sarokba

Ülőgarnitúra - sarokba

Kicsi a lakás? Üljünk a sarokba!
Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Dizájn és hangulat kis terekbe