Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Masszázs- és relax fotel választék

Szeretnénk egy igazán hozzáértő, kényeztető bútordarabot? Mi más lehetne ez, mint egy relax- vagy egy masszázsfotel? Garantált az otthoni relaxáció!

Kevés bútorról mondható el – az ágyon kívül -, hogy igazi kényelemszakértő! Egy szekrénysortól persze nem várjuk el, hogy kényeztessen bennünket, elég, ha szép és praktikus; egy foteltől azonban igen!

Fotelünk „tárt karokkal” vár, amikor fáradtan megérkezünk, és legalább egy fél órát szívesen ücsörögnénk egy helyben.

Rátaláltunk a megoldásra: masszázsfotellel, relax fotel segítségével gyorsan elfeledjük a napi fáradalmakat! Olyan kényelemben részesítenek, amelyről korábban csak álmodhattunk.

Már ránézésre is megnyugtatóan masszív, dupla rugós, hullámrugós ülőfelületük és jól kiképzett háttámlájuk gondoskodik a zavartalan pihenésről.

A legtöbb modell lábtartós változatban kapható, azaz egyetlen mozdulattal fáradt lábunkat is fel tudjuk támasztani.

Sötét, világos vagy mediterrán hangulatú, narancs árnyalatokban, szövettel vagy valódi bőrrel lehetnek a miénk; a klasszikus fotelek egyes modelljeit a karfában fabetéttel is kérhetjük. Billenős változatban akár kétszemélyes kanapét is választhatunk!

Ha egyszerűbb relax fotelre vágyunk, egy lábtartós tv-fotel, az idősek által kedvelt hintaszék vagy egy szivacsos relax ágy is remek választás lehet, utóbbinak a fotelhez képest kissé nagyobb térre van szüksége.

A klasszikus stílus és a modernebb darabok rajongói is rálelnek a nekik leginkább tetsző masszázs- vagy relax fotelre. Ezekhez a fotelekhez élmény hazajönni!Kapcsolódó cikkek

Függöny

Függöny

Mire jó a függöny?
Tv-állvány kínálat

Tv-állvány kínálat

A tévének is kell megfelelő hely!
Még egy hely: puff és ülőke

Még egy hely: puff és ülőke

Vessük be a puffot!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Hogy ne kelljen mindig hazasietni!
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Tartós, széles színskálájú szövet