Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Masszázs- és relax fotel választék

Szeretnénk egy igazán hozzáértő, kényeztető bútordarabot? Mi más lehetne ez, mint egy relax- vagy egy masszázsfotel? Garantált az otthoni relaxáció!

Kevés bútorról mondható el – az ágyon kívül -, hogy igazi kényelemszakértő! Egy szekrénysortól persze nem várjuk el, hogy kényeztessen bennünket, elég, ha szép és praktikus; egy foteltől azonban igen!

Fotelünk „tárt karokkal” vár, amikor fáradtan megérkezünk, és legalább egy fél órát szívesen ücsörögnénk egy helyben.

Rátaláltunk a megoldásra: masszázsfotellel, relax fotel segítségével gyorsan elfeledjük a napi fáradalmakat! Olyan kényelemben részesítenek, amelyről korábban csak álmodhattunk.

Már ránézésre is megnyugtatóan masszív, dupla rugós, hullámrugós ülőfelületük és jól kiképzett háttámlájuk gondoskodik a zavartalan pihenésről.

A legtöbb modell lábtartós változatban kapható, azaz egyetlen mozdulattal fáradt lábunkat is fel tudjuk támasztani.

Sötét, világos vagy mediterrán hangulatú, narancs árnyalatokban, szövettel vagy valódi bőrrel lehetnek a miénk; a klasszikus fotelek egyes modelljeit a karfában fabetéttel is kérhetjük. Billenős változatban akár kétszemélyes kanapét is választhatunk!

Ha egyszerűbb relax fotelre vágyunk, egy lábtartós tv-fotel, az idősek által kedvelt hintaszék vagy egy szivacsos relax ágy is remek választás lehet, utóbbinak a fotelhez képest kissé nagyobb térre van szüksége.

A klasszikus stílus és a modernebb darabok rajongói is rálelnek a nekik leginkább tetsző masszázs- vagy relax fotelre. Ezekhez a fotelekhez élmény hazajönni!Kapcsolódó cikkek

Álló lámpa kínálat

Álló lámpa kínálat

Hogy ne csak az erős fény legyen szép!
Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Hogy görnyedni sose kelljen…!
Padlóburkolat

Padlóburkolat

A hidegburkolatokról...
Kedves kiegészítők gyerekszobába

Kedves kiegészítők gyerekszobába

A gyerekszobában ideális!
Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!