Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Étkezőasztal kínálat

Nehezen elképzelhető egy konyha megfelelő étkezőasztal nélkül, mely nemcsak az evés helyszíne, hanem társasági összejövetelek középpontja is lehet.

Egy szép, méretes fa asztalt képzeltünk el a konyhába vagy az étkezőbe? Netán különleges megjelenésűt szeretnénk, vagy kellemesen könnyed üvegasztalt?

Bármelyiket választhatjuk, ha méretre és stílusra tetszik, valamint megfelel a funkciójának is. Nem mindegy ugyanis, hányan ülik körbe az étkezőasztalt nap mint nap, és mennyi időt töltenek mellette. Legyen kényelmes az étkezéshez, de ha rendszeresen társasági összejövetelek szereplője is, akkor nem árt egy méretesebb vagy nagyobbítható modell!

Nem kérdés, hogy kis konyhába méretes étkezőasztal nem fér el – de olyan igen, amelyik kis méretével együtt nagyon mutatós és szükség esetén kihúzható.

Szép számmal akadnak kicsi, de formás, hangulatos étkezőasztalok – akár tömör fából, akár bútorlappal, akár üveglappal és krómozott acél vázzal tetszenének.

Ebből következik, hogy akár egyszerű megjelenésű, kellemes fa árnyalatú modellt szeretnénk, akár klasszikusan elegánsat vagy üdítően modernet, megtaláljuk a konyhánkba illőt!

Ha pedig van elég helyünk hozzá, nyugodtan szavazhatunk a hagyományos, nagyméretű és kinyitható étkezőasztalokra, amelyek köré akár nyolcan is elférnek.

Legyen akár konzervatívabb megjelenésű, klasszikus berendezésű a nappali vagy a konyha, ezek a gyönyörű, régies hangulatú modellek mindenütt megállják a helyüket, de az egyszerű és mutatós étkezőasztalok is maguk köré csalogatják a vendégeket kellemes árnyalataikkal, letisztult vonalaikkal!

Modern, netán extravagáns étkezőasztalt szeretnénk fiatalos hangulatú otthonunkba? A krómozott acél vázas, üveglapos asztalokkal jól járunk – de ha rendhagyó külsejű asztalra vágyunk, akár különleges MDF-lábbal készült modellt is választhatunk. Egyszemélyes konyhákba szintén megtaláljuk azokat az apró és ötletes étkezőasztalokat, amelyek mellett szívesen falatozunk majd! Jó étvágyat…!Kapcsolódó cikkek

Ha csak egy fotel kell...

Ha csak egy fotel kell...

...mert jó lenne beleomlani!
Gyerek- és dekorlámpa választék

Gyerek- és dekorlámpa választék

Mit néznénk szívesen a falon?
Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszobát elemekből – máris kész a harmónia!
Fenyőből gardróbot!

Fenyőből gardróbot!

Barátságos szekrényt szeretnénk?
Masszázs- és relax fotel választék

Masszázs- és relax fotel választék

Micsoda kényelem, micsoda szakértelem…