Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Mutatós tálalószekrényt!

Tálalószekrény - egy bútor, mely nemcsak szép, nagy segítség a pakolásban is – konyhába és nappaliba is jól mutat, valósággal „öltöztet”!

Ha a konyha kellő méretű, minden további nélkül befér, ám ha a nappaliban lett kialakítva étkező, szintén hasznos és mutatós darab ez a bútor!

Természetesen a tálalószekrényről van szó, amely megjelenésében követi a helyiség hangulatát és stílusát, és amellett, hogy ideális tároló, a megmutatni kívánt tárgyakat, edényeket közszemlére tehetjük a vitrinjében!

Ma már nemcsak a hagyományos külsejű tárolószekrények közül válogathatunk – ezek főként a klasszikus berendezésű konyha, nappali terében nyújtanak esztétikus látványt.

Masszív és elegáns megjelenésükkel igazi uralkodók, bőséges helyet kínálva edényeknek és étkészletnek, valamint a dísztárgyaknak.

Nem kell azonban lemondani a tálalószekrényről azért, mert a modernebb vagy az egyszerű külsejű bútorokat szeretjük.

Utóbbiak lágy vonalaikkal, természetes, éger vagy calvados színben bővíthetik a konyha pakolófelületét és általában rátétszekrénnyel készülnek.

A modern tálalók ugyanúgy magukkal ragadóak lehetnek egyenes vonalaikkal, akár a klasszikus modellek: sőt, érdekes megoldásaikkal szinte vonzzák a tekintetet!

Cseppet sem mondható egyhangúnak egy szögletes vonalvezetésű, egyedi formavilágú, mégis elegáns tálalószekrény fém fogantyúkkal, mely minimál terekben is csodásan illik, vagy egy meglepő és modern kivitelezésű modell, melynek egyik fele csukott, a másik pedig tejüveges vitrin.

Kiválóan egészítik ki az étkező hangulatát azok a csinos bútorlapos tálalószekrények is, melyeknek frontrésze két összeillő szín kombinációjával készült, polcaikat pedig hátulról lehetőségünk van ledes fénnyel megvilágítani! Méretben és formavilágban is számos modell közül választhatunk, ne hagyjuk ki ezt a mutatós szekrényt az étkezőnkből…!Kapcsolódó cikkek

Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Hogy a lurkónak is legyen min „működni”…
Vendégágyas kanapé

Vendégágyas kanapé

Nekünk kanapé, nekik ágy…
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Ha igazán kényelmesen szeretnél aludni, akkor rugós kanapét válassz!
Komód és kisszekrény

Komód és kisszekrény

Kis helyen is elfér, rengeteg dolgot tárol!
Nappali

Nappali

Itt az ideje, hogy többet tudj meg a nappaliról.