Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ágykeret - klasszikus típus

Rajongunk a régies bútorokért, otthonunkat hagyományos stílusban rendeztük be? Akkor a hálószobából sem hiányozhat egy klasszikus ágykeret. Válasszuk ki most!

Modern világot élünk, ám a hagyományos berendezés, a századeleji hangulat iránti vágy nem megy ki a divatból! Klasszikus stílusú bútorokkal könnyen megteremthetjük ezt otthonunkban. Ha pedig már elkészült a nosztalgikus nappali és az ebédlő, természetesen a hálószoba is követheti ezt a stílust.

Olyan 2 személyes franciaágy kell nekünk, mellyel rögvest visszarepülünk néhány évtizedet a múltba, de tökéletes kényelemmel lát el bennünket a jelenben!

Egy patinázott dió színű, antikolt klasszikus ágykeret lehengerlő látvány egész megjelenésével, elegáns fejtámlájával és lábaival, de nem kevésbé bűvöli el a szoba lakóját a visszafogottabb, sötét alma színű változat sem.

Mindkét modellhez választhatunk éjjeliszekrényt, mely tökéletesen passzol mellé.

Bár igen masszív, ránézésre kevésbé tűnik annak a kovácsoltvas fejtámla- és ágyvég betéttel készült klasszikus franciaágy; kifejezetten légies a tömörfa vázas, kovácsoltvas elemekkel díszített modell is – női szobában különösen jól mutat, romantikus bútordarab!

Világos és pasztell színű szobában különösen mutatós az antikolt cseresznye és fekete színpárosítás!

A méretes, elegáns ágykereteket lapraszerelten kapjuk, matracot külön kell hozzájuk választanunk. Fiókos, klasszikus éjjeliszekrény viszont mindegyik modellhez kérhető, ha igazi összhangot szeretnénk teremteni a hálóban.

Az Aramis klasszikus ágykeret elemes bútorcsalád tagja – ha beleszerettünk a modellbe, további hozzá illő bútorokat is rendelhetünk a stílusában! Kellemes nosztalgiázást!Kapcsolódó cikkek

Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!
Ágykeret - trópusi keményfa

Ágykeret - trópusi keményfa

Masszív külső, királyi elegancia!
Nappaliba szekrénysort!

Nappaliba szekrénysort!

Kellemes hangulatban a nappaliban!
Alaprajz

Alaprajz

Nem is olyan egyszerű, mint gondolnád.
Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Hogy a lurkónak is legyen min „működni”…