Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ágykeret - klasszikus típus

Rajongunk a régies bútorokért, otthonunkat hagyományos stílusban rendeztük be? Akkor a hálószobából sem hiányozhat egy klasszikus ágykeret. Válasszuk ki most!

Modern világot élünk, ám a hagyományos berendezés, a századeleji hangulat iránti vágy nem megy ki a divatból! Klasszikus stílusú bútorokkal könnyen megteremthetjük ezt otthonunkban. Ha pedig már elkészült a nosztalgikus nappali és az ebédlő, természetesen a hálószoba is követheti ezt a stílust.

Olyan 2 személyes franciaágy kell nekünk, mellyel rögvest visszarepülünk néhány évtizedet a múltba, de tökéletes kényelemmel lát el bennünket a jelenben!

Egy patinázott dió színű, antikolt klasszikus ágykeret lehengerlő látvány egész megjelenésével, elegáns fejtámlájával és lábaival, de nem kevésbé bűvöli el a szoba lakóját a visszafogottabb, sötét alma színű változat sem.

Mindkét modellhez választhatunk éjjeliszekrényt, mely tökéletesen passzol mellé.

Bár igen masszív, ránézésre kevésbé tűnik annak a kovácsoltvas fejtámla- és ágyvég betéttel készült klasszikus franciaágy; kifejezetten légies a tömörfa vázas, kovácsoltvas elemekkel díszített modell is – női szobában különösen jól mutat, romantikus bútordarab!

Világos és pasztell színű szobában különösen mutatós az antikolt cseresznye és fekete színpárosítás!

A méretes, elegáns ágykereteket lapraszerelten kapjuk, matracot külön kell hozzájuk választanunk. Fiókos, klasszikus éjjeliszekrény viszont mindegyik modellhez kérhető, ha igazi összhangot szeretnénk teremteni a hálóban.

Az Aramis klasszikus ágykeret elemes bútorcsalád tagja – ha beleszerettünk a modellbe, további hozzá illő bútorokat is rendelhetünk a stílusában! Kellemes nosztalgiázást!Kapcsolódó cikkek

Komód és kisszekrény

Komód és kisszekrény

Kis helyen is elfér, rengeteg dolgot tárol!
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Többféle stílus, és kialakítás...
Fix kanapé és heverő kínálat

Fix kanapé és heverő kínálat

Jó rajta pihenni, az fix...
Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszobát elemekből – máris kész a harmónia!
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Előnyök és hátrányok...