Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Tv-állvány kínálat

Könnyű dolgunk van a tévé elhelyezésében, ha nappali szekrénysorunknak eleve része a tv-tartó – de ha nem, szükségünk lesz egy különálló darabra…

Napjainkban a legtöbb lakásból nem hiányzik a tévé – minden nappali tartozéka a tv-állvány, akár a szekrénysor része, akár egyedül húzódik meg a sarokban. Bármilyen méretű is, a tévét érdemes egy stabil, mutatós állványra állítani! A kérdés csak az, milyenre?

A tv-tartónak természetesen igazodnia kell a nappali bútoraihoz, színvilágához, hangulatához.

Egyszerű berendezésű a szobánk? Klasszikus stílusban rendeztük be, vagy modern, netán minimalista bútorokkal vettük körül magunkat? Mindegyik stílushoz találunk megfelelő tv-állványt!

Egy tv-tartó akkor jó, ha nemcsak a készülék fér el rajta kényelmesen, hanem van hely benne újságok, apróságok tárolására is – legyen tehát polcokkal ellátva és akár fiókokat vagy csukható szekrényt is tartalmazzon!

Ezekkel az előnyös tulajdonságokkal az egyszerű megjelenésű modellek is rendelkeznek – ráadásul az alap modellek még guríthatóak is, így könnyű áthelyezni őket.

A hagyományos bútorok szerelmesei klasszikus külsejű, masszív, elegáns, sőt akár antikolt tv-állványt is választhatnak!

Több mutatós, bútorlapos modellt találunk a modern, mégis elegáns tv-szekrényekből, melyek előkelő sötét vagy akár tejeskávé színben, fémesen csillogó fogantyúkkal és szögletes megjelenésükkel tökéletesen modern és kellemes hangulatot teremtenek.

Ha egy kis egzotikumra vágyunk, India ihlette tv-tartót is találunk…

A bútorlapos kiegészítők mellett modern lakások ideális tv-állványai az üveg polcokkal és laminált MDF talppal készült, légies hatású tv-tartók, melyek természetesen hasonló hangulatú bútorok mellé tökéletesek és csupán polcokkal rendelkeznek.

Megtalálja a neki valót, aki kisméretű, sarokba helyezhető modellt keres és az is, aki egy alacsony, de széles, jól kihasználható tv-szekrényben gondolkodik. Lássuk a választékot!Kapcsolódó cikkek

Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!
Asztalra tehető lámpák

Asztalra tehető lámpák

Kicsi lámpa, nagy fénnyel!
Komód és kisszekrény

Komód és kisszekrény

Kis helyen is elfér, rengeteg dolgot tárol!
Masszázs- és relax fotel választék

Masszázs- és relax fotel választék

Micsoda kényelem, micsoda szakértelem…
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Mi a fontos a szövet választásakor?