Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Tv-állvány kínálat

Könnyű dolgunk van a tévé elhelyezésében, ha nappali szekrénysorunknak eleve része a tv-tartó – de ha nem, szükségünk lesz egy különálló darabra…

Napjainkban a legtöbb lakásból nem hiányzik a tévé – minden nappali tartozéka a tv-állvány, akár a szekrénysor része, akár egyedül húzódik meg a sarokban. Bármilyen méretű is, a tévét érdemes egy stabil, mutatós állványra állítani! A kérdés csak az, milyenre?

A tv-tartónak természetesen igazodnia kell a nappali bútoraihoz, színvilágához, hangulatához.

Egyszerű berendezésű a szobánk? Klasszikus stílusban rendeztük be, vagy modern, netán minimalista bútorokkal vettük körül magunkat? Mindegyik stílushoz találunk megfelelő tv-állványt!

Egy tv-tartó akkor jó, ha nemcsak a készülék fér el rajta kényelmesen, hanem van hely benne újságok, apróságok tárolására is – legyen tehát polcokkal ellátva és akár fiókokat vagy csukható szekrényt is tartalmazzon!

Ezekkel az előnyös tulajdonságokkal az egyszerű megjelenésű modellek is rendelkeznek – ráadásul az alap modellek még guríthatóak is, így könnyű áthelyezni őket.

A hagyományos bútorok szerelmesei klasszikus külsejű, masszív, elegáns, sőt akár antikolt tv-állványt is választhatnak!

Több mutatós, bútorlapos modellt találunk a modern, mégis elegáns tv-szekrényekből, melyek előkelő sötét vagy akár tejeskávé színben, fémesen csillogó fogantyúkkal és szögletes megjelenésükkel tökéletesen modern és kellemes hangulatot teremtenek.

Ha egy kis egzotikumra vágyunk, India ihlette tv-tartót is találunk…

A bútorlapos kiegészítők mellett modern lakások ideális tv-állványai az üveg polcokkal és laminált MDF talppal készült, légies hatású tv-tartók, melyek természetesen hasonló hangulatú bútorok mellé tökéletesek és csupán polcokkal rendelkeznek.

Megtalálja a neki valót, aki kisméretű, sarokba helyezhető modellt keres és az is, aki egy alacsony, de széles, jól kihasználható tv-szekrényben gondolkodik. Lássuk a választékot!Kapcsolódó cikkek

Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Ha kicsi a szoba, és minden nap be kell ágyazni.
Alaprajz

Alaprajz

Nem is olyan egyszerű, mint gondolnád.
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Puha szövetek
Mutatós tálalószekrényt!

Mutatós tálalószekrényt!

Ami a konyhát „öltözteti”
Kókuszmatrac választék

Kókuszmatrac választék

Fokozott kényelem kókusszal!