Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Nappaliba szekrénysort!

Jó kis feladat kiválasztani a nappali szekrénysorát: olyan modellt találni, amelyet szívesen néznénk éveken át a szobában, minden szükséges elfér benne és szép is! Erre minden esélyünk megvan…

Milyen hangulatú nappalit szeretnénk? Kiválasztani annak a szobának a bútorát, melyben általában a legtöbb időt tölti közösen a család, ahová leültetjük a vendégeinket, ahol olvasgatni, tévézni, ejtőzni esténként egyaránt lehet, nem kis feladat.

Olyan nappali szekrénysorra van szükségünk, amely megfelel minden tárgy tárolására, aminek helye van a nappaliban, elfér rajta a tévénk, esetleg még ruhákat is pakolhatunk bele!

Nos, utóbbi esetben mindenképp akasztós szekrénnyel is ellátott modellben gondolkodjunk – nemcsak az egyszerűbb megjelenésű szekrénysorok rendelkeznek vele, modern kivitelben is találunk rendkívül mutatós, különleges és elegendő hellyel bíró nappali szekrényeket!

Természetesen teljesen ízlés- és helyfüggő, hogy kinek milyen modell tetszik.

Szeretjük-e a két-két alsó és felső szekrénnyel ellátott, akasztós szekrényes, polcos, bárszekrényes, méretes szekrénysorokat, vagy olyannal szeretnénk berendezni a szobát, amely néhány kisebb, komód méretű szekrénnyel és rafinált elrendezésű polcokkal alkot kellemes megjelenésű egységet? Minden megoldható…

A hagyományos szekrénysor rajongói számára ideálisak a tágas modellek, számos pakolófelülettel és ruháknak is alkalmas szekrényekkel. Egyszerű, mégis mutatós megjelenéssel, szép, természetközeli fa árnyalatokban kaphatók ezek a nappali szekrénysorok. Ha klasszikus berendezésű otthonra vágyunk, nem hiányozhat a nappaliból a főszereplő: egy antikolt vagy visszafogottabb, de gyönyörű klasszikus szekrénysor, mely elegáns és masszív megjelenése mellett a múltidézésről is gondoskodik.

Egész új vizekre eveznénk? Teljesen sötét vagy üdítően világos, esetleg két kiválóan kombinált színnel készült modern szekrénysorok várnak ránk, melyek nemcsak izgalmas árnyalataikkal, hanem érdekes megoldásaikkal is hódítanak.

Modern és minimalista terekbe csodásan illeszkednek a szögletes vonalvezetésű, meglepő összeállítású nappali szekrénysorok, alacsony tévé állvánnyal, komódokkal és akár megvilágított polcos, különleges vitrinnel. A rendhagyó formák könnyen elcsavarják a fejünket! Csapjunk le a nekünk valóra!Kapcsolódó cikkek

Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Tudnivalók a textilbőrről
Tapéta

Tapéta

Tapétázási útmutató
Design stílusú kanapék

Design stílusú kanapék

Micsoda dizájn…!
Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Hogy görnyedni sose kelljen…!