Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapét elhelyezhetsz hagyományos, mediterrán stílusú otthonodban. Nagyon kényelmesek és a karfák is remekül párnázottak, főleg plusz párnákkal.

Jellemzően egy vagy két karfás változatban gyártják őket, lekerekített vonalvezetéssel. Előnye, hogy melegebb légkört tudnak varázsolni lakóteredbe.

Az ülő és fekvőfelület jellemzően bonellrugóval van ellátva, hogy igazán kényelmes legyen, de találkozhatsz dupla rugózattal felszerelt típusokkal is. Ez azt jelenti, hogy a bonellrugó alatt egy hullámrugó is fokozza a kényelmet.
Ha szivacsos darabot választotok, akkor mérjétek le, hogy 6-8 cm-nél ne legyen vékonyabb a szivacs réteg, vagy kemény, kényelmetlen lesz.

A zsenília anyagokkal bevonva mutatnak a legszebben. Ha a bevonásokat kombináljátok, vigyázzatok, hogy azonos tónusú darabokat válasszatok, vagy a mintás szövet egyszínű változatát.

Jellemzően kétféle nyitási móddal találkozhattok: Alulról felnyitható, mechanikus ágygép és a kihúzott ágyneműtartóra ráhajtható felső réteg. Az első típust csak vendégágyként ajánlom, mivel nem  igazán arra tervezték, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsa, inkább szükségmegoldásként használható. A fekvőfelület általában nem túl egyenes, ráadásul 3 darabból szokott állni. A másodikat már használhatjátok minden nap, csak arra figyeljetek, hogy kihajtott állapotban megfelelő legyen a szivacs vastagsága!Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

Intim zóna: a lakásodnak is van!
Padlóburkolat

Padlóburkolat

A hidegburkolatokról...
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Mit kell tudni a színekről és a színek hatásairól?
Modern kanapék

Modern kanapék

Minimal design. De mi is az?
Konyha

Konyha

Az vagy, amit ahol eszel.. avagy mi történik a konyhában?