Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapét elhelyezhetsz hagyományos, mediterrán stílusú otthonodban. Nagyon kényelmesek és a karfák is remekül párnázottak, főleg plusz párnákkal.

Jellemzően egy vagy két karfás változatban gyártják őket, lekerekített vonalvezetéssel. Előnye, hogy melegebb légkört tudnak varázsolni lakóteredbe.

Az ülő és fekvőfelület jellemzően bonellrugóval van ellátva, hogy igazán kényelmes legyen, de találkozhatsz dupla rugózattal felszerelt típusokkal is. Ez azt jelenti, hogy a bonellrugó alatt egy hullámrugó is fokozza a kényelmet.
Ha szivacsos darabot választotok, akkor mérjétek le, hogy 6-8 cm-nél ne legyen vékonyabb a szivacs réteg, vagy kemény, kényelmetlen lesz.

A zsenília anyagokkal bevonva mutatnak a legszebben. Ha a bevonásokat kombináljátok, vigyázzatok, hogy azonos tónusú darabokat válasszatok, vagy a mintás szövet egyszínű változatát.

Jellemzően kétféle nyitási móddal találkozhattok: Alulról felnyitható, mechanikus ágygép és a kihúzott ágyneműtartóra ráhajtható felső réteg. Az első típust csak vendégágyként ajánlom, mivel nem  igazán arra tervezték, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsa, inkább szükségmegoldásként használható. A fekvőfelület általában nem túl egyenes, ráadásul 3 darabból szokott állni. A másodikat már használhatjátok minden nap, csak arra figyeljetek, hogy kihajtott állapotban megfelelő legyen a szivacs vastagsága!Kapcsolódó cikkek

Ágykeret - klasszikus típus

Ágykeret - klasszikus típus

Ha vágyunk egy nosztalgikus hangulatú hálószoba…
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Mi a fontos a szövet választásakor?
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Előnyök és hátrányok...
Tükör, fogas és szobainas változatok

Tükör, fogas és szobainas változatok

Hasznos kiegészítők – hogy teljes legyen a lakás!
Hálószoba

Hálószoba

Intim zóna: a lakásodnak is van!