Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Fenyő komód kínálat

Kétajtós, több ajtós, két vagy négy fiókos – mindegy, hiszen szélesebbet, magasabbat, csak fiókosat vagy éjjeliszekrénynek való komódot is választhatunk a tömör fenyő változatokból!

Ha otthonunkban szeretjük a természetes, egyszerű megjelenésű, mégis kellemes hangulatot árasztó fenyőbútorokat, nem hiányozhat onnan a szép, tágas és kényelmes tömör fenyő komód sem. Akár több is elfér egy helyen, hiszen ezek a remekbe szabott kisszekrények egymás mellett is igen szépen mutatnak!

Széles, tágas, három ajtóval és három fiókkal ellátott modell kellene, amelybe minden fontos holmi elfér, vagy középen fiókos, kétoldalt ajtós komódra vágyunk?

Kiválóan pakolhatóak, de az apróbb dolgoknak tökéletesen megfelel a csupa fiókos változat is. Kisebb és nagyobb méretben is a miénk lehet, így kiválóan a kiszemelt helyre illeszthető!

Hiányzik egy mutatós, kedves kis tárolószekrény az ágy mellől, vagy csak jól mutatna egy apró komód a szobában, amire rátehetjük a hangulatlámpát? Válasszuk a kicsi, kétfiókos tömör fenyő éjjeliszekrényt.

A fa fogantyúk különösen harmonikus megjelenésűvé teszik ezeket a szép bútorokat – ha pedig egy kicsit nosztalgikusabb modellre vágyunk, kerek, díszes lábaival és olajozott külsejével a 2 ajtós-2 fiókos fenyő komód egy régiesebb hangulatú szobába is remek választás lehet.

Egy fenyő pakoló kiváló kiegészítő a hálószoba és a gyerekszoba mellett a nappali, a vendégszoba terébe is, sőt az előszoba is praktikusabb – és szebb – lesz vele! Szavazzunk rá!Kapcsolódó cikkek

A szín kiválasztása

A szín kiválasztása

A kanapé színének kiválasztása
Elemekből berendezést!

Elemekből berendezést!

Hogy minden egységes legyen…
Még egy hely: puff és ülőke

Még egy hely: puff és ülőke

Vessük be a puffot!
Ami a bútorápoláshoz kell

Ami a bútorápoláshoz kell

Ápoljuk a bútort tisztességesen!