Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Nehezen mondanánk le a dohányzóasztalról, még ha igen kevés hellyel rendelkezünk is a nappaliban – hiszen ez a bútordarab az összejövetelek középpontja. No és ha egy kicsi, de dizájnos modellt választanánk?

A legjobb ötletek azokba a lakásokba kellenek, ahol nincs túl nagy hely, mégis mindent ügyesen meg kell oldani kicsiben. Ilyen esetekre kitűnő választások a normál méretűnél kisebb, de azzal megegyező funkciót betöltő bútordarabok.
Bármilyen kicsi is az otthonunk, igényt tartunk nappali szobára, egy közösségi térre, ahol akár vendégeket is tudunk fogadni, legalább egy italra leültetni.

Dohányzóasztal és ülőgarnitúra helyett ideális megoldás lehet a dohányzóasztal puffal. Ezeket a modern eleganciával megálmodott bútorokat kifejezetten kis terekbe tervezték, nagyszerűen betöltik a fogadóasztal szerepét.

A puffos dohányzóasztalok között is válogathatunk tetszés szerint: egyes modellek kerek vagy ovális, mások szögletes üvegasztallal készültek, az asztal külsejéhez pedig értelemszerűen idomul a puffok megjelenése is.

Kétszemélyes, puffos asztalban gondolkodunk? A wenge árnyalatú, fiókos asztaltörzzsel készült modellnek szinte a széleit alkotják a puffok, ha nem használjuk a bútort, csak visszatoljuk őket a helyükre, máris alig foglalnak helyet.

Hasonlóan helytakarékos a téglalap alakú üveggel, S-formájú törzzsel ellátott, többféle mutatós színben kapható puffos dohányzóasztal is.

Amennyiben a garnitúrát négy személyre szánjuk, világos és sötét bútorokhoz is megtaláljuk az ideális modellt a kerek vagy szögletes formavilágú, puffos dohányzóasztalok között. Az asztalok aljába van lehetőség pakolni, így még a sokszor fontos szerepet betöltő polcot sem kell mellőznünk! Válasszuk ki a megfelelőt!Kapcsolódó cikkek

Mutatós tálalószekrényt!

Mutatós tálalószekrényt!

Ami a konyhát „öltözteti”
Ha csak egy fotel kell...

Ha csak egy fotel kell...

...mert jó lenne beleomlani!
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Tudnivalók a textilbőrről
Hálószoba

Hálószoba

Intim zóna: a lakásodnak is van!
Ülőgarnitúra - sarokba

Ülőgarnitúra - sarokba

Kicsi a lakás? Üljünk a sarokba!